Reacties op: Waarom leef ik?

Reacties op: Waarom leef ik?
Reactie:
Naam:
Email: (Wordt niet op de site geplaatst)
CAPTCHA (neem de code van het plaatje over)
 

Wat een geweldig lied. Kom tot de Vader. Dat las ik vandaag ook nog ergens anders. Ja, ik ga tot de Vader en weet dan ook waarom ik leeft. Omdat Hij van mij houdt en omdat Hij een plan heeft gemaakt voor mijn leven. Dat is de plaats waar zonde en zorg ophouden en jubel en heil beginnen. Komt tot mij. Staat er ook ook in Matthéüs 11 vers 28. Nu kan het. Ik verlang om naar de Vader te komen. Dit is waar het lied van onze Heiland begint: Komt tot Mij. Let op de weerspannigheid van je hart als je dit hoort. Dat ene eenvoudige en kinderlijke dat er verwacht wordt van ons: om tot de Vader te komen. Komt tot Jezus Christus - Hij is de ware "vrijplaats" Hij heeft Zichzelf tot die plaats gemaakt door de wil van Zijn Vader te willen doen. Persoonlijk contact met Jezus Christus verandert alles. Wees "raar" genoeg om te komen en vertrouw je toe aan Hem alleen emt een houding van beslistheid alles los te laten en welbewust alles bij Hem neer te leggen. "... en Ik zal u rust geven." Hij zal je sterken. Op dit moment betekend dit in mijn werk: Ik (Hij - Jezus Christus) zal je uit bed halen; uit je matheid en uitputting; uit de toestand van levend halfdood te zijn; Hij zal je doordringen met de Geest des Levens en je zult staande worden gehouden door de volmaaktheid van levende activiteiten. We worden religieus en praten over "we willen Zijn wil doen e ons buigen voor Hem alleen." maar doe dat dan in de majesteitelijke levenskracht en macht van de Zoon van God. Hij is gezeten aan de recherhand van de Vader. Jezus Christus God de Vader en de Heilige Geest - drie enig God. Halleluja.
Geplaatst op: 12-06-2010Door: Rhode

Ik ben erg blij met de dvd`s over `leven na de dood` want ik gebruik deze regelmatig als aanvulling om mensen wakker te schudden en bij evangelisatie. Ik wil jullie oprecht bedanken voor dit materiaal, want op dit moment is iemand die ik pas heb leren kennen zo overdonderd dat hij `het nu weet`.
Hij heeft Jezus in het hart gesloten! Het kwartje is gevallen zegt hij. Hij voelt zich nu al een ander mens zegt hij. Is dat niet geweldig?!
Trouwens ik heb wel het idee dat er iets niet goed is met de website. Is de site gehackt? Veel links flitsen gelijk weg in het dropdownmenuutje. Erg jammer.
Vrede van Yeshua zij met jullie allen!
Geplaatst op: 06-03-2010Door: Angie

hoi,
sorry maar ik vind het gewoon raar, natuurlijk is het makelijk om je daar gewoon bij neer te leggen dat god de wereld geschapen heeft en dat alles door god is gemaakt en alles, maar denk een goed na.. dat kan gewoon niet waarom nou een man het hele universum heeft gemaakt en alleen leven op onse planeet heeft, het kan gewoon niet zo zijn.. denk maar eens heel goed na. groeten anne
Geplaatst op: 24-05-2009Door: anne

Jezus vraagt of we allen zijn lessen ter harte nemen, de belangrijkste les is heb elkander lief zoals God jou lief heeft. Allen die God toebehoren weten dat dit de waarheid is.
God kan ons nu bereiken doordat hij zijn eigen zoon aan deze wereld heeft gegeven, want Jezus is gestorven voor jou....!!!
Geplaatst op: 14-04-2009Door: wies