Bekeringsverhaal Natasja Voordes

Foto
Naam:Natasja Voordes
Email:Niet beschikbaar
Plaats:Fotografie:Arjan van Bruggen te Ede
Geplaatst op:20-05-2009, 6205 x bekeken, 15 stemmen
Categorie:Bekering
Waardering:Waardering

Bekeringsverhaal Natasja Voordes
Natasja Voordes is Gospelzangeres.
Negen jaar geleden leerde ze de Here Jezus kennen als haar Heer en Heiland en sindsdien zingt ze tot eer van Hem.
Natasja: Ik was al jaren op zoek naar zingeving in mijn leven, ik zocht “het” op plekken als paranormaalbeurzen e.d., maar ik werd alsmaar leger en leger. Ik las New Age boeken over meditatie en deed aan yoga. Maar uiteindelijk bracht het me niets.
Onlangs heb ik mijn bekeringsverhaal ook vertelt in het programma:The Hour of Power, want door dat programma kreeg ik meer en meer zicht op waarnaar ik eigenlijk zocht en dat was echte pure liefde.
Ik keek bij toeval naar dit programma en ik werd door de preek al geraakt, maar vooral door een lied dat daar gezongen werd door een zanger die prachtig zong.
Ik ging op zoek naar een CD shop en geheel toevallig kwam ik achter het telefoonnummer van de Pelgrim in Arnhem, een Evangelische boek/CDshop. Ik heb daar de CD besteld van de zanger die ik in The Hour of Power had horen zingen. Een paar weken later werd ik gebeld: ik kon de CD ophalen. Jeanne Abbing stond in de Pelgrim en zij overhandigde de CD en ze stelde mij allerlei vragen en vertelde mij over de liefde die Jezus voor een ieder heeft. Ik vertelde haar over mijn zoektocht en zij zei: hier heb je een boekje. Daar stond een plaatje in met een kloof en opeens lag daar het kruis van de Here Jezus overheen, zodat we vanaf Hem naar de Vader konden wandelen. Het kwartje viel op dat moment en ze zei: je kan nu ook je hart aan de Here Jezus geven.
Ik zei: wat betekent dat? Ze legde het mij rustig uit en ik wist meteen: dat wil ik!
Daar ben ik al die jaren al naar onderweg, naar dit moment. Ik zei, JA dat wil ik!
Achterin de zaak tussen de dozen en computers heeft Jeanne met mij gebeden en daar heb ik gezegd: Jezus ik wil u volgen en wilt u in mijn hart en leven komen?
Drie weken later leerde mijn man ook Jezus kennen. Fantastisch!!
Nu zijn we jaren verder en ik ben zo enthousiast voor de Heer, ik hou erg veel van Hem en hij heeft veel in mijn leven opgeruimd en ik kan echt zeggen dat ik nu zoveel meer gelukkiger ben dan voorheen.
Ik zong altijd al, heb zang gestudeerd en was te zien in de Soundmix Show van Hennie Huisman, ik heb met Marco Bakker een duet gezongen tijdens een theater produktie en werd uitgeroepen tot een van drie beste zangeressen van Nederland tijdens een groot zangconcours waar o.a. Christina Deutekom jurylid was.
Maar na mijn bekering wilde ik zingen voor de Allerhoogste! Onlangs heeft Ecovata een prachtige Gospel CD van mij uitgebracht met de titel: Wijs mij de weg.
Dat is mijn zoektocht naar God de Vader.
Al enige tijd worden mijn liedjes uitgezonden op SBS 6 tijdens de uitzendingen van De man met de Boodschap.
Op mijn website kan je meer informatie vinden over het werk wat ik voor Jezus doe.
Het is geweldig om Hem te kennen. Ik wil een ieder zeggen en aanmoedigen: Jezus wacht op JOU! Hij houdt van JOU en als je Hem oprecht zoekt, dan zal je Hem vinden!
Je bent welkom op mijn site: www.natasjavoordes.nl

Veel liefs,
Natasja Voordes
Gospelzangeres.
Reacties [1] Waardering: