Mijn ervaring betreft ons zendings werk in Indoneise op de Molukk

Foto
Naam:Greetje
Email:opvragen
Plaats:Arnhem
Geplaatst op:01-09-2009, 4583 x bekeken, 8 stemmen
Categorie:Wonderen
Waardering:Waardering

Mijn ervaring betreft ons zendings werk in Indoneise op de Molukken
Hallo lieve mensen in de Heer, ik wil het ook met jullie delen mijn ervaring en wat ik geleerd, gezien en gehoord hebt.

Getuigen betekent niet laten zien wat wij voor God kunnen doen, maar vertellen en laten zien wat God voor ons heeft gedaan.Want zonder de kracht van de Heilige Geest kunnn wij niks doen. Kracht van de Heilige Geest betekent meer dan buitengewone kracht.
Het betekent moed,stoutmoedigheid en vertrouwen,inzicht,bekwaamheid en gezag.Jezus discipelen hadden dat allemaal nodig om hun opdracht te vervullen.{Ook wij}Als wij in Jezus Christus geloven kunnen wij de kracht van de Heilige Geest in ons leven ervaren.
Als wij in ons leven veranderingen wilt en God zorgt daar niet meteen voor,word dan niet ongeduldig. Niet Gods tijdschema,maar dat van ons moet dan aangepast worden. Tijd maken voor de Heer wat de omstandigheden ook mogen zijn,zodat de Heilige Geest in ons leven kan werken,en dat mensen aan ons kan zien,Jezus leeft in ons en wij in Hem.*lukas 10:19 t/m 20-Als wij de wonderen van God in en door ons heen zien werken,moeten wij het grootste wonder van alles niet uit het oog verliezen,onze Hemelse staatsburgerschap.
Jezus wordt vervult door de HG,gezalfd door de HG,geleid door de HG,en was vol van kracht van de HG,en was van Hem afhankelijk,Jezus is vol van de vreugde van de HG.
*Jezus relatie met de HG is een voorbeeld voor ons persoonlijk leven.*
Wij moeten vervuld zijn van de HG,en door Zijn kracht en vreugde leven.
*Het Koninkrijk van God is voor iedereen,ongeacht positie of bekwaamheid.
*wij komen niet tot jezus door kracht of intellect,maar door kinderlijk vertrouwen.*
Jezus is niet tegen mensen die zich met geleerde zaken bezighouden,Hij is tegen geestelijk trots,wijs zijn in eigen ogen,voeg ons naar Jezus en dank God dat wij allemaal dezelfde toegang tot Hem hebben.*
Door jezus daden,principes en houding te onderzoeken,leren wij God beter te begrijpen.*
Bedenk dat bij voorrechten ook verantwoordelijkheden horen.*
Omdat wij bevoorrecht zijn zoveel over Christus te weten,moeten wij ervoor zorgen Hem ook echt te volgen.Gods rijke zegeningen.

Gr.Greetje Kikalessy-de Kock
Reacties [2] Waardering: