Mijn bekering

Foto
Naam:Marcel van Middelkoop
Email:opvragen
Plaats:
Geplaatst op:26-09-2011, 8153 x bekeken, 26 stemmen
Categorie:Ervaring met God
Waardering:Waardering

Mijn bekering
Ik ben met een gods besef op gegroeit en zat als kind met vele onbeantwoorde vragen en heb dus al vrij jong besloten een slaaf van de wereld te worden.
Heb aan vecht sporten gedaan en werd op een gegeven moment nieuwsgierig hoe het zou voelen om iemand te doden met mn blote handen.
Op dat moment werd ik geconfronteerd met iemand die in God geloofde en die durfde te zeggen dat ik niet naar de hemel kon (wat ik diep van binnen wel wist)maar ze was heel erg overtuigt van dat geen wat ze had ontvangen en heeft wat meer als een jaar met me gesproken voordat ik ging testen of het waar was.
Ik ben gaan bidden voor de Heilige Geest en heb hem vrij snel ontvangen (ik sprak van het ene op het andere moment een taal die ik nooit geleerd had) waarna ik gedoopt ben.
Op dat moment is mn hele leven verandert ik heb de tekenen zoals ze in de bijbel gebeurde in mn leven. Mijn vrouw is genezen van astma naar gebed, mn hond had zn voorpoot helemaal kapot gelopen zn kussentjes waren helemaal bebloed ik heb met haar gebeden met hand oplegging en haar poot was onmiddelijk kompleet genezen. En het is een ieder aan te raden gewoon te doen wat er in de bijbel staat en God te volgen. Vraag en God zal antwoorden God wil dat iedereen gered word maar we hebben allemaal een keuze.
Reacties [0] Waardering: