Mijn keuze

Foto
Naam:Pedro van der Sanden
Email:Niet beschikbaar
Plaats:'s-Hertogenbosch
Geplaatst op:26-10-2005, 9953 x bekeken, 55 stemmen
Categorie:Bekering
Waardering:Waardering

Mijn keuze
Het was een regenachtige dag ergens in april. Ik mocht die dag de auto van mijn moeder lenen. Samen met een vriend ben ik een eind gaan rijden.
We wisten alleen niet waarheen. Bij Haarlem in de buurt kwamen we uit.
In de wagen hadden we veel gepraat over het geloof. Deze vriend was al een tijd bekeerd en ik had al een enkele keer over het geloof gepraat met hem.
Dat raakte me diep. Toen zijn we richting Zantvoort gereden. De omgeving was schitterend. We waren aan het genieten van de natuur daar. Het rook er ook zo lekker omdat het regende.
En toen ineens, in de verte, kwam het te voorschijn tussen de bomen door.
Een heel groot kruis. Geweldig!!

Dit was voor mij het teken dat ik vandaag de keuze zou maken om mijn leven terug aan de Heer te geven. We besloten om naar het kruis toe te gaan. Zette de auto langs een pad neer en moesten toen verder lopen. Het kruis bleek op een heuvel te staan vlakbij een herdenkingsplaats voor gesneuvelde soldaten.
We moesten nog een stukje door het zand en toen zag ik het pad lopen dat naar het kruis zou leiden. Echt mooi. Het pad ging eerst een stuk naar beneden en werd steed smaller. Toen ging het naar boven en het werden een paar paden.
Maar bijna boven werd het weer één pad. Ik ben toen naar beneden gelopen en toen ik omhoog ging lopen dacht ik: Ik kijk niet meer om voordat ik boven ben. Ik laat alles achter me.

Boven bij het kruis heb ik samen met mijn vriend gebeden.
Echt fantastisch hoe God werkt. Mijn leven was een puinhoop en kijk nu.
Dank U God, dat ik die dag die keuze heb mogen maken. En dank U Jezus dat U al mijn zonden op U heeft genomen om mij het eeuwige leven te geven.
Bij het schrijven van dit, besef ik me weer hoe groot het voorecht is en de eer is om die keuze uit vrije wil te mogen maken. Ja Vader ik zal Uw getuigen zijn hier op aarde. Geweldig dat ik dit heb mogen delen met jullie. En voor allen die dit lezen.
God zij met jullie.
Reacties [4] Waardering: