Mijn genezing

Foto
Naam:Bart Blaauw
Email:opvragen
Plaats:Groningen
Geplaatst op:27-03-2006, 14667 x bekeken, 39 stemmen
Categorie:Wonderen
Waardering:Waardering

Mijn genezing
Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Bart Blaauw.

Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen en een lieve schoondochter en niet te vergeten sinds 21 maart 2005 opa van een geweldige kleindochter Ylana.

Vroeger heb ik verschillende werkzaamheden gedaan in de dienstverlenende sector. Op mijn 29 werd ik ziek en afgekeurd en op mijn 39 belande ik in de rolstoel. Ja een moeilijke tijd een tijd van hoop en vrees, angst, verdriet, pijn en boosheid. Ook een tijd van bezinning waarin de vragen bij mij boven kwamen van: wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat moet ik hier op aarde? Waar ga ik heen? Allemaal vragen waarop ik heel langzaam een antwoord kreeg van God. In die tijd heb ik veel geleerd m.n. vanuit mijn eigen ervaringen andere mensen te helpen en m.n. het luisteren is zo belangrijk. Ik ben mij nog meer gaan verdiepen in het sociale aspect van het leven en van de mens, ben de bijbel intens gaan lezen, kreeg steeds meer contact met mijn hemelse Vader en ik voelde het verlangen ook groeien om steeds meer en meer bij Hem te zijn.
Mijn rolstoel was niet meer een obsessie en een rot ding, mijn rolstoel ging bij mij horen het waren mijn benen hij bracht me waar ik heen wilde, toch voelde ik mij gevangen.

Ik weet nog toen ik in die rolstoel kwam toen vroegen mensen mij was je niet boos op God? Neen want ziekte en pijn is niet van God. Ja, ik weet God kan genezen, God kan ook mij genezen zei ik, Hij kan mij in één seconde beter maken zodat ik weer kan lopen en dat geloofde ik ook met heel mijn hart. Ik weet nog goed mijn eerste gebed dat ik samen met mijn vrouw bad, wij hebben de Heer gevraagd of Hij mij wilde helpen mij kracht wilde geven zodat ik ook al zat ik in de rolstoel functioneel mocht zijn in Gods wijngaard, dat ik niet een verbitterd mens zou worden maar dat ik steeds weer die kracht en die liefde van de Heer mocht zien en ervaren. En dat gebed kwam weer bij ons op toen ik al 8 jaar in de rolstoel zat er was iemand die zei: 'He die God van je kan toch mensen genezen, waarom geneest Hij je niet'? Toen wist ik dat ik in al die tijd nooit om genezing had gebeden wel om kracht en om vervuld te mogen worden met de Heilige geest, ja ik wist gewoon God kan mij genezen en zal dat ook doen. Ik had die pijn al lang bij het kruis gelegd, ik wist toch dat Hij ook voor mijn zonde en ziekte en pijn aan het kruis is gegaan, ja door Zijn bloed ben ik gereinigd, vrijgekocht en betaald. O mensen wat een geweldig gevoel is dat te mogen weten dat Hij er is elk uur elk ogenblik van de dag.

Na 14 jaar in de rolstoel heeft God mij genezen en door die genezing heen kreeg ik van God de opdracht om mensen te helpen er voor ze te zijn, wie ze ook zijn, wat ook hun achtergrond is of levensweg, God zette mensen op mijn pad. Ik weet nog dat ik voor mijzelf al had ingevuld wat ik voor de Heer zou willen doen, ik wilde mensen vertellen van Zijn grote liefde en zou gaan reizen en naar landen gaan waar mensen Gods hulp nodig hadden, ja ik had alles al op een rijtje. Toch lieve mensen God had een ander plan met mij mij moest die plannen van mij loslaten en Gods stem volgen en mensen dat was heel wat anders dan wat ik in gedachten had. Ik vergeet het nooit meer mijn eerste opdracht, ik werd gebeld door een man die op sterven lag hij belde me en vroeg mij 'Wil jij mijn uitvaartdienst verzorgen'? Ik schrok er van want dit had ik niet in mijn plan staan dat ik mensen die sterven zou moeten begeleiden en daarna de uitvaart te verzorgen, hij voelde mijn schrik want hij zei vervolgens: 'Bart denk er overna en ik hoor het van want ik ga vandaag nog niet dood hoor'. Ja, lieve ik voelde het was God die sprak en mij de Weg liet zien, zo heel anders dan ik had bedacht. Luisteren naar Gods stem moeten we leren en ja dat is soms moeilijk, toch is het de enige manier om bij Hem te komen. Zo heeft God mij op een Weg gezet. Oo ik voelde nog zo die onzekerheid in me, die angst want ik had dit nog nooit gedaan. Ik vergeet het nooit meer die kracht van God, ik liep met de familie door de gangen van de kerk naar de zaal die vol zat met mensen en mijn benen waren van rubber ik kon het niet, ik riep God aan: 'O Vader in de Hemel ik kan dit niet, O Heer doet U het door mij heen in Jezus naam'. Toen de deuren open werden gedaan lieve mensen en wij naar binnen wandelden toen ja toen voelde ik Gods hand Hij tilde mij op en droeg mij door de kerk heen naar mijn plaats en ook in de dienst waren het woorden van God, ja God die door mij heen spraak geweldig wat een zegen .Ondanks het verdriet de pijn en het loslaten van een jong mens kwamen er door deze dienst mensen tot bekeren. Ja, Gods werk gaat zelfs tot over de dood heen.

En zo is dan ook mijn website ontstaan 'Interkerkelijk-pastor.nl' , Interkerkelijk omdat je dan niet in een hokje gaat zitten maar de deuren voor elk mens open staat. Door de jaren heen, 'ik ben nu 5 jaar uit de rolstoel' mocht ik veel mensen helpen, veel jongeren die met problemen zaten van b.v. drugs, drank en misbruik. Ja, luisteren is ook zo belangrijk, mensen laten voelen dat ze van waarde zijn en dat God ook van ze Houdt.
Ik hoop en bid dan ook dat ik dit werk meer en meer mag doen en dat het steeds Gods woord is die er in door mag klinken. Zonder hem is alles leeg, koud en kil, wij hebben God nodig elk uur elk ogenblik van ons leven.

Dit was in het kort een stukje over wie ik ben.

Vriendelijke groet en Gods Zegen

Bart

www.Interkerkelijk-pastor.nl
Reacties [3] Waardering: