God verhoorde mijn gebed en kwam met zijn Geest

 
Naam:Koos
Email:opvragen
Plaats:
Geplaatst op:08-11-2006, 12211 x bekeken, 50 stemmen
Categorie:Bekering
Waardering:Waardering

God verhoorde mijn gebed en kwam met zijn Geest
Toen ik in een diepe depressie zat, na het stuklopen van mijn huwelijk, heb ik in wanhoop gebeden om hulp.
Ik kon het alleen niet meer aan. Hoewel ik het niet doorhad begon God in te grijpen. Op een avond toen ik met familie bij elkaar zat werd de kamer plotseling verlicht met een helder licht. Dat licht raakte iedereen in de kamer aan, maar bij mij drong het door tot in mijn hart. Daarbij vulde mijn hart zich met zo'n grote, volmaakte, goddelijke liefde, dat er geen plaats meer was voor verdriet en pijn.

Ik wist op dat moment dat dit het was waarvoor we leven. Om in deze volmaaktheid te komen. Maar ik wilde niet aannemen dat dit van God kwam. Na deze ervaring ben ik gaan onderzoeken wat het zou kunnen zijn, maar ik vond niets wat er op leek. Tijdens mijn zoektocht besloot ik ook om eens een kerk te bezoeken. En 'toevallig' las ik in het streekblad een advertentie van evangelische gemeente Het Anker in Winschoten.

Toen ik op internet de website opzocht van deze gemeente en de preek las die erop stond, zag ik dat het mijn situatie beschreef waar ik op dat moment in zat. Van mijn problemen, mijn zoektocht en het punt waar ik stond. De preek ging over jozua die na een lange zwerftocht op het punt stond het beloofde land binnen te trekken, maar de Jordaan nog over moest steken. De Jordaan als scheidslijn. Ook ik moest een scheidlijn over en op dat moment deed ik dat ook. Toen besefte ik dat het God was die al die tijd naast me gestaan heeft en mij naar dit punt geleid heeft. Alles viel van me af en ik gaf me over aan de Heer.

Mijn leven is totaal veranderd ik leef alleen voor de Heer, ik heb een levensdoel. God leidt me met zijn Geest. Ik dank God dat hij mij genade schonk. Hij heeft me genade geschonken uit liefde voor zijn Zoon, die voor ons gestorven is, om onze schulden op zich te nemen.
God heeft een plan met mij, met mijn leven.

Ik ben blij dat ik op deze plek heb kunnen getuigen van het wonder dat God in mijn leven gedaan heeft.

Koos
Reacties [3] Waardering: