Kom tot mij.

 
Naam:Arnold
Email:opvragen
Plaats:Alblasserdam
Geplaatst op:16-11-2006, 12056 x bekeken, 61 stemmen
Categorie:Ervaring met God
Waardering:Waardering

Kom tot mij.
Soms grijpt het leven je ook als christen zijnde aan. Op mijn werk zouden veranderingen plaats gaan vinden. En die waren voor mij nou niet zo leuk. Gaandeweg nam dit steeds meer bezit van me. Ik werd gespannen en bang voor de toekomst.

Toen de week vorderde werd het steeds erger tot ik op vrijdag gewoon wanhopig en overspannen was. Ik kon niet bidden ik was alleen maar negatief. Tot mijn vrouw tegen me zei ga een eindje wandelen met de hond dat leidt je wat af.
En toen ik bij ons in de buurt in het plantsoen liep kwam er ineens een bijbeltekst in mijn gedachten. Kom tot Mij allen die vermoeid en belast zijt en Ik zal u rust geven. Het werkte zo op me in en ik barste in tranen uit.

O ja Heer ik wil zo graag die rust want nu ben ik alleen maar wanhopig. En er daalde een rust op me neer die al het negatieve verdrong. De terugweg was heel anders. Ik kon wel zingen.
Thuis heb ik mijn vrouw een zoen gegeven en ik was vrolijk en kon weer bidden. Dus als je zo belast bent en het niet ziet zitten ga dan tot Hem. Hij zal je rust geven.

Mat 11:28 Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.
Reacties [2] Waardering: