Radicaal bekeerd!

 
Naam:Reggie van Dinter
Email:opvragen
Plaats:Deurne
Geplaatst op:16-10-2007, 8022 x bekeken, 39 stemmen
Categorie:Bekering
Waardering:Waardering

Radicaal bekeerd!
Hoi hoi,

Nou ik zal maar beginnen met vertellen hoe ik in het verleden zo'n beetje geleefd heb en hoe ik op bijzondere wijze toch radicaal voor God heb gekozen.

Het begon allemaal op de leeftijd toen ik een 12 jarig jongetje was en zat in een groepje vrienden die ik uiteindelijk ook geen vrienden meer zou noemen, want het waren slechte jongeren waar ik mee omging.
Toch dacht ik als 'k nou eens dingen ga doen zoals stelen of pyromaantje spelen dan zouden mijn vrienden mij tof vinden en zou ik er helemaal bij horen maar achteraf had ik toch mijn twijfels daarover.
Ik ging altijd vrijwillig met mijn moeder mee naar de kerk en moest eigenlijk niks van God e.d. horen maar wist wel dat er meer tussen hemel en aarde was.
Dus eenmaal ging ik ook naar de jeugdgroep dat was toen ook een tijdje samen met een andere jeugdgroep uit Venray geweest.
Daarna zijn ik en mijn ouders regelmatig naar een Antilliaanse kerk in Eindhoven geweest.
Daar heb ik een jongen leren kennen die me veel over het geloof heeft vertelt.
Ik begon er mezelf in te interesseren dus luisterde ik aandachtig naar hem.

Ik had echt zoveel problemen gehad, dat ik eigenlijk helemaal geen zin meer had om te leven en wilde dood, dus wilde ik mezelf voor de trein gaan gooien.
Heb het niet gedaan omdat er in ‚één keer een stem riep van: 'Reggie jouw tijd is nog niet ik heb nog veel dingen voor je om te doen'.
Ik schrok me kapot en dat was de tweede keer ook zo.

Naja eens zat ik op mijn kamer op een avond en was met die jongen aan het praten en heb daarna zitten bidden op mijn kamer en heb tegen God gezegd: als U werkelijk bestaat dan mag U mij hebben en mijn leven verbeteren, want ik kan het niet meer aan en wil het ook niet meer.
Nou de avond daarna was er een preek aan de gang en die raakte zo diep dat ik besloot van ja ik ga mijn leven aan Jezus geven en dat heb ik dus ook gedaan.

1 jaar daarna stierf mijn stiefoma, dat was een wijze christelijke vrouw die ook een radicaal leven lijden voor God.
Ik zakte toen ook weer weg ging drugs gebruiken, gelukkig alleen wiet maarja is al erg zat.
En op een of andere manier ben ik daar nou ook echt helemaal vanaf..
God heeft mij van veel dingen bevrijdt en sindsdien heb ik ook in 2006 besloten mezelf te laten dopen. Dat heb ik ook gedaan!..

Ik voel me nou gelukkiger dan ooit en dat heb ik echt aan God te danken, want Hem komt ook toe alle glorie en ere in eeuwigheid!
Reacties [2] Waardering: