Gebedsmaatje

 
Naam:Klaas Pierik
Email:Niet beschikbaar
Plaats:
Geplaatst op:20-04-2008, 10661 x bekeken, 14 stemmen
Categorie:Beantwoord gebed
Waardering:Waardering

Gebedsmaatje
Ieder mens heeft iemand nodig: Die met je lacht, die met je huilt, die met je bidt en die niet over je roddelt.

Hoe werkt dat? Als ik dat tegen iemand bij ons in de jeugd uitleg, dan kan het zijn dat hij/zij een naam in haar gedachten krijgt en bidt daar een week voor en gaat dan naar dat persoon toe om te vragen of hij/zij haar gebedsmaatje wil worden.
Wat houdt dat dan in? Je komt ongeveer een uur in de week bij elkaar en gaat elkaar beter leren kennen en je gaat dan als het goed gaat de plussen en de minnen aan elkaar vertellen en daar ga je dan in dat uur voor bidden.
Maar ook in je eigen tijd met God bid je ook voor de zelfde onderwerpen. En die week daarop kom je weer bij elkaar en bespreekt wat de Almachtige heeft verhoord en zo ga je door.
De volgende stap is dat je met elkaar een bijbelgedeelte gaat lezen ook weer in dat uur, maar ook in de rest van de week en dan ga je vragen stellen over het bijbel gedeelte, want God spreekt voor 99% door de bijbel, en als je dan weer bij elkaar komt, vraag je aan elkaar wat je uit dat bijbelgedeelte hebt geleerd en wat De Almachtige tegen jou heeft gezegt, zo groei je als een speer naar God toe, en alles wat je van De Almachtige ontvangt door gebed of de bijbel schrijf dat op ,zodat je terug kunt kijken wat De Almachtige allemaal in je leven heeft gedaan ....Dit gebeuren werkt bij ons in de jeugd ,in een groep van ongeveer 70 jongeren heeft de helft ongeveer een gebedsmaatje
Kijk ook op gebedsbroeders.nl

HV Zegen Gr Klaas Pierik Zwolle
Reacties [0] Waardering: