De kracht van het gebed!

Foto
Naam:Marianne de Lange
Email:opvragen
Plaats:Emmen
Geplaatst op:27-06-2008, 12328 x bekeken, 32 stemmen
Categorie:Beantwoord gebed
Waardering:Waardering

De kracht van het gebed!
IK kwam bij mijn vriend in een periode dat ik niet met God bezig was.Mijn vriend was ook geen christen. Een aantal jaren later kregen we een dochter en kreeg ik de behoefte om weer naar een gemeente te gaan. Ik vond de weg naar God terug en verlangde ernaar om het ook te kunnen delen met mijn vriend. Hij ging wel eens mee maar het zei hem allemaal niet zoveel hij ging 1x per maand mee puur voor mij....

Op een gegeven moment(ruim 2 jaar later) bracht God andere christenen op ons pad en via hen kwamen we in een andere gemeente. Het voelde als thuis komen. Heel veel mensen in onze omgeving, vrienden van vrienden,mensen op een christelijke site en ik zelf baden dagelijks voor mijn vriend, dat hij ook mocht ervaren dat God er ook voor hem is.

In 3 maanden tijd zag ik ineens mijn vriend voor mijn ogen veranderen. Hij werd rustiger, minder opgefokt,hij begon zich open te stellen voor het geloof. En een maand geleden tijdens een jeugddienst besloot hij zijn leven aan God te geven. Halleluja!

Er waren tijden waarin ik dacht ,het gaat nooit gebeuren ik kan niet bij hem blijven, maar telkens gebeurde er dan iets wat we weer hoop gaf. Het is zo geweldig om nu s'avonds samen te kunnen bidden voor het eten , voor onze dochter als ze naar bed gaat en wanneer we zelf gaan slapen. Samen zondags in de gemeente God mogen loven en prijzen.Geweldig om dit samen te mogen delen. Ik heb een totaal andere vriend gekregen!6 oktober a.s gaan we trouwen omdat we nu ook beiden vinden dat de niet langer in zonde moeten leven en we graag Gods zegen willen over ons leven samen.
Reacties [1] Waardering: