Wonderbare genezing van een hersentumor

 
Naam:Wouter Weistra
Email:opvragen
Plaats:Kollumerzwaag
Geplaatst op:22-12-2008, 13955 x bekeken, 46 stemmen
Categorie:Wonderen
Waardering:Waardering

Wonderbare genezing van een hersentumor
Genezen van een hersentumor

Op Zijn wonderbaarlijke manier heeft God een jongeman genezen van een hersentumor.
Ritske Alkema kreeg van zijn artsen te horen dat er weer een hersentumor was ontstaan. Deze nieuwe tumor was ontstaan 2 jaar na de eerste operatie waar ook al een hersentumor was verwijderd. De nieuwe tumor bevond zich zo diep in het hoofd dat er geen enkele mogelijkheid was om te opereren.

Afgelopen weken waren er maar twee opties overgebleven en dat was bestraling of een chemokuur! Er werd in de eerste instantie besloten om over te gaan tot bestraling maar bij nader inzien was een chemokuur toch nog de eerste aan te bevelen kuur. Maar voordat deze kuur werd gestart moest er weer een scan van zijn hoofd worden gemaakt om te kijken hoe groot de tumor nu was want er moest wel een beginpunt zijn om te zien of de chemokuur zou aanslaan of niet?

En tussen de beslissing over bestralen of chemo start het verhaal van het Evangelisatieteam Friesland. Naast de vele gebeden en het vasten vanuit de filadelfiagemeente kregen Wouter en Jasper beiden het verlangen op hun hart om naar Ritske en Maaike Alkema te gaan om zodoende met en voor hen te bidden en getrouw aan Zijn Woord de Here God door het Bloed van de Here Jezus aan te roepen en te vragen of de Heilige Geest van God Ritske maar wilde aanraken met zijn zalvende en helende Kracht!
Ritske voelde zich heel erg rustig van binnen en ook hij was ervan overtuigd dat er genezing plaats zou vinden, bevestigd uit verschillende bronnen dat hij zou gaan getuigen, ook wij vanuit het team hadden deze overtuiging in ons.

Wij hebben een paar keer bij Ritske thuis krachtig mogen bidden en trouw aan Gods belofte Ritske de handen op mogen leggen en genezing uitgesproken, verder hebben wij het in de handen van onze Heer en Heiland mogen leggen, zodat Hij Zijn weg kon gaan die Hij wilde gaan. Vol verlangen en verwachting dat de Here God Zijn werk deed gingen wij als Evangelisatieteam Friesland weer naar huis om elke dag te blijven bidden tot Hem voor wie niks onmogelijk is (Marcus 9:23)

Op donderdag 18 december kregen wij telefoon van Ritske & Maaike met de mededeling dat Ritske door de scan was geweest in verband met de te beginnen chemokuur, maar tot hun geweldige grote blijdschap kregen Ritske & Maaike te horen dat er van de nieuwe tumor niks meer was te vinden op de scan?!!!!!!
Het verslag van de arts was dan ook dat dit te bizar voor woorden was, maar moest op het getuigenis van Maaike, die zei dat dit een gebedsverhoring was, ook volmondig zeggen dat zij geen andere reden konden bedenken.

Dus wij als Evangelisatieteam Friesland zijn zo enorm onder de indruk van Gods helende kracht dat wij alleen maar in grote verwondering kunnen zeggen dat God Zijn trouw en liefde heeft bewezen aan deze jonge vader en moeder van twee prachtige mooie kinderen.
Wij willen God dan ook alle eer en glorie geven die Hem toekomt, en tevens aan u oproepen om te blijven bidden voor uw noden, opdat Hij zal verhoren en u in uw nood tegemoet zal treden in Zijn overweldigende Liefde.

Vader God, wij danken U voor Uw Zoon Jezus Christus en Uw Heilige Geest en geven U de glorie voor Uw liefde, betoont in het leven van het jonge gezin van Ritske en Maaike Alkema, en willen U danken voor wat U voor hen en ons heeft gedaan, wij willen Uw Naam eren en prijzen. U komt toe alle lof en glorie, geprezen zei Uw heilige Naam, Schepper van hemel en aarde. Eeuwige dank komt U toe.


Evangelisatieteam Friesland
Reacties [0] Waardering: