Reacties op: Wonderen gebeuren nog steeds

Reacties op: Wonderen gebeuren nog steeds
Reactie:
Naam:
Email: (Wordt niet op de site geplaatst)
CAPTCHA (neem de code van het plaatje over)
 

bedankt voor het delen van dit getuigenis. wat bij mensen onmogelijk is, is omogelijk bij god, mattheus 19 vers 26. Hij is machtig om meer te doen dan wij kunnen bidden of beseffen, efeze 3:20. Dit getuigenis laat e ook zien de kracht van woorden en van proclamatie. Dood en leven zijn in de macht van de tong, wie aan haar toegeeft, zal van haar vrucht eten, staat in Spreuken ( ik dacht 8:18 uit mijn hoofd gezegd).Negatieve uitspraken van artsen moeten we meteen ontkrachten en verbreken. Het is heel belangrijk wat we belijden. veel mensen weten dit niet en spreken soms onbedoeld vloeken over zichzelf uit door negatieve uitspraken. Jullie hebben leven over die vrouw uitgesproken. Wij hebben dit ook pas ervaren en ook almacht en wonderen ( zie wonderen van God na verdrinking peuter Joël) Heel goed dat jullie dit getuigenis hebben doorgegeven, tot eer van God, maar ook ter bemoediging van de mensen en ook is het heel leerzaam voor mensen. Gods zegen toegewenst.Zojuist heb ik al eerder gereageerd, maar ik zag niet dat de reactie geplaatst was, misschien is er iets mis gegaan of misschien ontvang je deze reactie dubbel.
Geplaatst op: 31-10-2010Door: corina verschoor

Mattheus 19 vers 26: wat bij mensen onmogelijk is, is mogelijk bij GOd! Hij is machtig om meer te doen dan wij kunnen bidden of beseffen Efeze 3:20.
Wij hebben dit ook onlangs meegemaakt ( zie wonderen van God na verdrinking van peuter Joël). Heel goed om dit getuigenis door te geven! Het laat ook de kracht van proclamatie zien en van de woorden die je uitspreekt, zoals in Spreukende ( ik dacht 8;18 uit mijn hoofd gezegd) staat: dood en leven is in de macht van de tong; wie aan haar toegeeft, zal van haar vrucht eten. Dit is heel belangrijk om te weten en veel mensen weten dit nog niet en spreken ongewild vloeken over zichzelf of over een situatie uit door een negatieve belijdenis. Ook negatieve uitspraken van artsen moeten we meteen ontkrachten en verbreken. Niet wat mensen zeggen is bepalend, maar wat God wil. Gods zegen toegewenst verder! bedankt voor dit bemoedigende getuigenis.
Geplaatst op: 31-10-2010Door: corina verschoor

deze gebeurtenissen moeten écht véél meer aan elkander doorgegeven worden want de iedereen heeft echt nood aan God.Gods wegen zijn (soms) onze wegen niet maar door Hem heeft nu ook de ganse dokterteam & zieken in het ziekenhuis ook kennis gemaakt met de énige échte Dokter,God en wie weet komen er mensen hierdoor ook niet tot Hem
Geplaatst op: 24-06-2009Door: Martin

Super bemoedigend verhaal over de enorme kracht van het gebed!!! Wow! Bedankt voor het delen. Blijkt maar weer...uiteindelijk is niets onmogelijk met Zijn zegen.
Geplaatst op: 07-05-2009Door: An

Wonderbare God wonderbaar bent U mij God de Vader
Wonderbare God bent U door U genade
Mooi en zeer ontroerend en bemoedigend
in groot geloof dienstbaar zijn
en met een bewogen hart dienen.
Dat is van de Heer amen
Dank U Heer Jezus Christus.
Gods zegen Ronald en Maria
Geplaatst op: 07-04-2009Door: Berthieera velzeboer van Seeters