Reacties op: Wonderen van God na verdrinking peuter JoŽl
Reactie:
Naam:
Email: (Wordt niet op de site geplaatst)
CAPTCHA (neem de code van het plaatje over)
 

Dit is een prachtig getuigenis! Wij zijn mee blij met JoŽl en zijn familie! Ja, het is zo belangrijk dat we als gemeente meteen meebidden en ondersteunen. Maar het is de Heer die het tenslotte doet! Maar eenheid en bewogenheid in de gemeente versterken het wonder!

Alle eer aan de heer!
Geplaatst op: 20-04-2012Door: Mobbie

Prijs de Heer,Hij is Almachtig!!!
Geplaatst op: 15-11-2011Door: Truus Veldhuizen

Aan de ene kant geweldig en Prijs de Heer! Maar aan de andere kant sta je dus wel in de kou als je blijkbaar niet genoeg bidders hebt of zelf niet de juiste dingen doet/bidt op dat moment, hetgeen het ook allemaal weer betrekkelijk maakt voor diegenen wiens kind wťl omkwam. Laten we dit wonder omarmen, maar niet tot een wetmatigheid maken.
Geplaatst op: 30-01-2011Door: Peter

bedankt voor de moeite en tijd om dit grote wonder te delen en zo ook mij te bemoedigen!!
Ik dank God voor Zijn grote liefde en maak Hem groot om wat Hij heeft gedaan voor jullie!
En nu maar genieten weer van elkaar,
ik heb ook weer nieuwe hoop,
Geplaatst op: 21-01-2011Door: anneke

Bedankt voor jullie mooie verhaal over jullie zoontje Joel, wat betekent Jaweh is God, ja, God is goed en er gebeuren nog steeds wonderen, net als in de tijd toen Jezus hier op aarde was! Ik ben heel blij voor jullie dat je je zoontje weer ,,terug,, hebt! Ik weet ook zeker dat als je geen geloof in God had gehad, dat het dan niet goed af was gelopen met jullie zoon! Want geloof is een eerste vereiste voor het krijgen van een wonder!

Groetjes, Coby uit Blerick
Geplaatst op: 06-01-2011Door: van der Wal

Wat een geweldig verhaal! Prijs God voor Zijn ingrijpen. En jullie tegenwoordigheid van Geest om gelijk handelend op te treden. Het is ook hier weer: wij doen ons best en God doet de rest.
Bid voor onze kleinzoon die te vroeg geboren is en nu na 15 weken nog steeds niet zelfstandig kan ademen omdat zijn saturatie onvoldoende is. De longetjes zijn onderontwikkeld. Evengoed is hij ook een wonder van God, want hij had niet geboren mogen worden.Er was een abortus geadviseerd omdat de artsen dachten dat hij niet levensvatbaar zou zijn! Omdat de ouders niet eigenmachtig wilden optreden, maar het aan God wilden overlaten kwam er geen miskraam, maar een jongetje, dat ogenschijnlijk heel en gaaf is, maar waarvan de ademhaling dus nog steeds niet goed functioneert. Wij geloven, dat God geen half werk doet en jullie verhaal bevestigd dat ook. Ik was op zoek naar beeldmateriaal over een Bijbeltekst en kwam toevallig(??) hier terecht. Bedankt voor dit getuigenis - het helpt om te volharden!! Gr. oma @nn@
Geplaatst op: 28-12-2010Door: Anneke

Wat zal het in eerste instantie een schrik geweest zijn.
Je kind zo te zien.
Gelukkig kon en mocht je reanimeren.
Wat een geweldige Heer een Heiland hebben wij.
Prijs zijn naam.
Gods zegen en veel liefde voor jullie gezin.
Geplaatst op: 20-12-2010Door: Marianne Westbroek