Reacties op: God is sterker dan de duivel

Reacties op: God is sterker dan de duivel
Reactie:
Naam:
Email: (Wordt niet op de site geplaatst)
CAPTCHA (neem de code van het plaatje over)
 

Volgens mij komt dat over de vallei des doods uit Psalm 23:4 Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad want Gij zijt bij mij...
Het drievoudig snoer is onze trouwtekst en staat in Pred 4:12 Kan iemand er één overweldigen, twee zullen tegenover hem kunnen standhouden; en een drievoudig snoer wordt niet spoedig verbroken. Prachtige teksten die ook nu mij weer bemoedigen. 33 jaar geleden trouwden wij, overtuigde christenen en dat 3-voudige snoer zou ons overal doorheen slepen. Nu heeft mijn man een jaar geleden het geloof vaarwel gezegd omdat hij niet kan begrijpen dat een God van Liefde zoveel ellende op aarde toestaat, dat een almachtig God de zondeval had kunnen voorzien en het dus had kunnen voorkomen. Het 3-voudig snoer is gaan rafelen, maar ik weet zeker dat de streng van God ervoor zal zorgen dat het niet breekt, ondanks het feit dat ons huwelijk al een aantal keren onnoemelijk onder druk heeft gestaan. Die in mij is, is sterker dan die in de wereld is! God laat mij gelukkig op verschillende momenten en verschillende manieren zien dat Hij met mijn man bezig is en dat bevestigt mij in de overtuiging dat het uiteindelijk allemaal goed zal komen, ook met onze zoons van 18 en 16.
Geplaatst op: 10-03-2010Door: Dongeltje

Ik kreeg gewoon kippevel toen ik jouw stukje las..sinds enige tijd ben ik ook echt2 in de Heer gaan geloven..voorheen ook wel, maar hield ik me meer bezig met andere dingen. Ik herken veel dingen in jou stuk terug..van mezelf..Ben vroeger ook naar zulke feesten geweest..Heb het niet nodig meer..Want net als jij..geloof ik ook in God..HIJ hoort ons en is er voor ons..

Nogmaals mooi stuk heb je geschreven..
Geplaatst op: 16-11-2008Door: Angelina

Ik kan maar 1 ding zeggen...Wauw!!
Wat een fantastische getuigenis van hoe Machtig onze God is!
Geplaatst op: 30-06-2008Door: marianne

Wauw! wat een bijzonder verhaal! Bedankt dat je dit wilde neerzetten op de site.
Geplaatst op: 31-03-2008Door: MMS

Zeer mooi ,iedereen twijfelt wel eens en word ozeker of bang ,maar God is er voor ons XXX
Geplaatst op: 18-03-2008Door: An3s

Hoi Alice,

Een bijzonder verhaal. Nou heb ik zelf een tante, zusje van mijn moeder, die ook jaren een junkie was. Ik heb veel met haar over het geloof gehad. Ze vindt het wel fijn als ik er over heb, maar ze kan zich nog niet helemaal open voorstellen, maar ze weet dat ik ook voor haar bid. Inderdaad, wat die man ook zei: we zijn niet van deze wereld, maar ik ervaar het zelf ook al christen zijnde dat je aan vele kanten getrokken wordt en ik heb het ook niet altijd even makkelijk, maar we mogen altijd weten dat God ons nooit en ten nimmer ons zal verlaten! Amen.
Geplaatst op: 25-02-2008Door: Shirley

Heel mooi zeg voelde gewoon de heilige geest toen ik het las.
Geplaatst op: 11-01-2008Door: Jeffrey

Alice,
Dank je wel voor je getuigenis. Jezus is Overwinnaar! God red de jeugd die verloren dreigt te gaan! Dank U dat U Alice gered hebt , zegen haar in alles!
Geplaatst op: 09-01-2008Door: Corrie

Geweldig Alice hoe God je huilen liet dat betekend dat je heel bewogen bent met mensen en van ze houd. Gebruik dat en ga nog meer van mensen houden. Ga ook getuigen tegen mensen zonder je het evangelie te schamen. God wil je gebruiken maar jij moet je daarvoor openstellen. Hij zal je op een zachte lieve manier veranderen. Alice Gods Zegen en fijn dat je je getuigenis op internet zet.
Geplaatst op: 27-12-2007Door: roberto

Misschien waren die bewakers wel engelen. Jezus is overal en altijd overwinnaar!
Geplaatst op: 26-12-2007Door: Hanneke

Alice, God houdt van je.
Geplaatst op: 20-12-2007Door: Jessica